Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

O.W. Wilk

Adres obiektu Grunwaldzka 1, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Emil
Dodano: 2018-07-26
Pobyt od: 2018-06-22 do 2018-06-24 IP: xxx.25.144.254
 
 
 

To jest świetne miejsce na wypad we dwoje. Dla nas ważna była atrakcyjna lokalizacja ośrodka. Dodam, że przyjeżdżając we dwoje można tam liczyć na sporo intymności. Polecam każdemu na weekendowy wypad we dwoje.


 
 

Darek
Dodano: 2016-07-06
Pobyt od: 2015-07-25 do 2016-07-04 IP: xxx.197.184.52
 
 
  

Bardzo polecam ten ośrodek z rodzinną atmosferą.Przyjeżdżamy tu od kilku lat i zawsze tu milo.Pozdrawiam Dariusz z rodziną Rybnik


 
 

Alicja i Piotr Inowrocław
Dodano: 2014-02-01
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-08
 
 
   

Byliśmy u Pani Basi dwa lata z rzędu. Korzystaliśmy z noclegów w pensjonacie i w domku murowanym.Warunki bardzo dobre. Pokoje, kuchenki i łazienki - czyste i dobrze wyposażone. Można przyjechać z pieskiem. Wszędzie blisko: do portu i do centrum - 3 min pieszo, a do morza 20 minut pieszo. Położenie Ośrodka gwarantuje super wypoczynek - bez hałasu i "popisówek nowobogackich". Pani Basia zawsze pomocna. A orzeszki z leszczyny, takie świeżutkie, prosto z drzewa, to już extra dodatek. BARDZO POLECAM WYPOCZYNEK W OŚRODKU WILK! Na pewno jeszcze tu wrócimy.


 
 

Dominika
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-11 do 2013-08-17
 
 
  

Bardzo fajny ośrodek,mieszkałam z rodziną w domku holenderskim. Czysto, miło i duża przestrzeń, można spędzić miło czas. Pani właścicielka bardzo miła. Polecam gorąco, super miejsce na wczasy i wszędzie blisko.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie