Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

O.W. Wilk

Adres obiektu Grunwaldzka 1, 84-360 Łeba
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Darek
Dodano: 2016-07-06
Pobyt od: 2015-07-25 do 2016-07-04 IP: xxx.197.184.52
 
 
  

Bardzo polecam ten ośrodek z rodzinną atmosferą.Przyjeżdżamy tu od kilku lat i zawsze tu milo.Pozdrawiam Dariusz z rodziną Rybnik


 
 

Alicja i Piotr Inowrocław
Dodano: 2014-02-01
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-08
 
 
   

Byliśmy u Pani Basi dwa lata z rzędu. Korzystaliśmy z noclegów w pensjonacie i w domku murowanym.Warunki bardzo dobre. Pokoje, kuchenki i łazienki - czyste i dobrze wyposażone. Można przyjechać z pieskiem. Wszędzie blisko: do portu i do centrum - 3 min pieszo, a do morza 20 minut pieszo. Położenie Ośrodka gwarantuje super wypoczynek - bez hałasu i "popisówek nowobogackich". Pani Basia zawsze pomocna. A orzeszki z leszczyny, takie świeżutkie, prosto z drzewa, to już extra dodatek. BARDZO POLECAM WYPOCZYNEK W OŚRODKU WILK! Na pewno jeszcze tu wrócimy.


 
 

Dominika
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-11 do 2013-08-17
 
 
  

Bardzo fajny ośrodek,mieszkałam z rodziną w domku holenderskim. Czysto, miło i duża przestrzeń, można spędzić miło czas. Pani właścicielka bardzo miła. Polecam gorąco, super miejsce na wczasy i wszędzie blisko.


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łeba w przewodniku

Muzeum Erotyki w Łebie

Muzeum Erotyki w Łebie

Niepozorny lokal przy ulicy Morskiej w Łebie kryje przedmioty, jakich nie znajdziemy w takiej ilości nigdzie w Polsce. Mieści się tam Muzeum Erotyki.

Słowiński Park Narodowy

Polska pustynia nad brzegiem morza

Piasek, wysokie wydmy i uboga roślinność. Taki opis kojarzy się z afrykańską pustynią, tymczasem podobny krajobraz jest niemal na wyciągnięcie ręki.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie